Etusivu/Maaningan pitäjäraati/Ajankohtaista asiaa


Ajankohtaista

(Tiedot päivitetty  24.09.2023)

 • Pitäjäraati tukee avustuksin maaninkalaisia kyläyhdistyksiä, -toimikuntia, seuroja ja järjestöjä, jotka toiminnassaan edistävät toimialueensa hyvinvointia ja lisäävät yhteisöllisyyttä.
  Vuosittaista määrärahaa on vielä käyttämättä. Nyt siis kannattaa lähettää perusteltu avustushakemus pyydettyine liitteineen pitäjäraadille katso ”Ota yhteyttä pitäjäraatiin”
  • Pitäjäraadin tulevat kokoukset 7.11.2023 ja 16.1.2024. Raati voi järjestää tarvittaessa lisäkokouksia.
  • Yhteydenotto- ja avustusten hakulomake on uudistumassa ja käytettävissä alkaen elokuu 2023 Ota yhteyttä pitäjäraatiin -valikosta. Vanha lomake ja sähköpostiosoite eivät ole enää käytössä. Mikäli olet lähettänyt meille postia 1.6.2023 tai sen jälkeen otathan meihin uudestaan yhteyttä, kiitos!
   Sähköpostiosoite: pitajaraati(at)maaninka.fi
  • Huomioithan, että raadin sihteeri lähettää kokouksien asialistan viikkoa ennen kokousta raadin jäsenille. Kokouksiin tulevat asiat tulee olla ajoissa sihteerin tiedossa, jotta mahdollisille lisäselvityksille jää riittävästi aikaa.
  • Pitäjäraatiin on oltu yhteydessä koskien Kaupungin teettämää liikenneturvallisuussuunnitelmaa ja toteutumisaikataulua. Kuopion Kaupungin teettämä liikenneturvallisuussuunnitelma on nähtävillä Kaupunkiympäristön palvelualueen sivuilla.
   Linkki sivuilleRaportti Maaningan osalta sivuilla 30-32.Toimenpiteet merkitty karttaan ja kortteihin numerolla 7.Kiireellisyysluokka  1: toteutus 2022-2023Kiireellisyysluokka  2: toteutus 2024-2029Kiireellisyysluokka  3: toteutus 2029-
  • Kuopion kaupunki / yritysasiantuntija Jari Kosonen tiedottaa:Maaningan tontitKuopion maaseutu, sen taajamat ja kylät tarjoavat monipuolista asumista luonnon lähellä, Maaseutukeskukset ja kylät – elämäniloa maaseudulla – Kuopio. Maaseututaajamissa ja -kylissä on myynnissä asuinkiinteistöjä, jonka lisäksi Kuopion kaupunki sekä yksityiset maanomistajat tarjoavat uusia tontteja asuinrakentajille, Omakotitontit – Kuopio.Tutustu Kuopion kaupungin tonttitarjontaan Maaningalla: https://kartta.kuopio.fi/link/21Uw49
   (Ohje: zoomaa ja siirrä karttaa haluamaasi kohtaan, tontin tiedot avautuvat klikkaamalla tonttia).Kuopion kaupungin yrityspalveluYrityspalvelu kokoaa yhteen yrityksille tarkoitetut palvelut, asiantuntija-avun ja verkostot. Autamme kaikenkokoisia yrityksiä, toimialasta riippumatta kehittymään liiketoiminnan alkuvaiheista yritystoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen. Yrityspalvelut ovat osa Business Kuopion palvelukokonaisuutta.Tutustu palveluihin: Yrityspalvelu – Kuopio ja Maaseutuyritysten palvelut – Kuopio