Etusivu/Palvelut/Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut

Maaningan kirkonkylällä toimii nuorisotalo Komppis, joka sijaitsee Maaninkajärven koulun takana Maaninkajärven rannalla. Nuorisotila on auki kaikille yli 7 -vuotiaille nuorille. Pienemmille ja isommille kävijöille on jaettu omia vuoroja.

Komppiksessa voi viettää aikaa kavereiden kanssa, pelata konsoleilla (Playstation, Xbox, Nintendo Switch) ja tietokoneella. Komppiksesta löytyy myös nuorisotilalle perinteiset pingis, biljardi, pöytäfutis, ilmakiekko ja erilaisia lautapelejä. Nuorisotila on urheilutalon yhteydessä, joten liikuntasali on nuorten käytettävissä. Nuorisotiloissa on myös keittiö.

Komppiksen tilat ovat yhdessä kerroksessa, joten kulkeminen tilasta toiseen on esteetöntä. Tilasta löytyy yksi inva-WC sekä erilliset vessat miehille ja naisille.

Nuorisotilan yhteydestä löytyy myös bänditila, jota nuorten bändit voivat varata ja käydä yhdessä soittamassa.

Nuorisotalon tiloissa järjestetään erilaisia kerhoja paikallisen 4H- yhdistyksen kautta. Lisäksi kirkonkylältä löytyvät skeittiramppi ja frisbeegolfrata ovat olleet nuorten keskuudessa suosittuja. Nuorisotalon yhteydessä toimii myös kuntosali, joka on kaikkien maaninkalaisten käytössä.

Nuorisotalon osoite:
Maaningantie 49
71750 Maaninka

Maaningan nuorisotalon nuoriso-ohjaaja
Kimmo Pölkki
+358 44 748 8430
kimmo.polkki@kuopio.fi

Nuorisotalon ajankohtaiset aukioloajat löytyvät täältä: https://po1nt.fi/kuopio/nuorisotilat/komppis/

Lisätietoja 4H-yhdistyksen kerhoista: https://maaninka.4h.fi/

Tuntityöntekijä
Mikael Jokela

SOME-KANAVAT
Komppis:
Facebook: Nuorisotila Komppis
Instagram: maaningankomppis
Tiktok: maaningan_komppis

Kimmo:
Facebook: Nuorisonohjaaja Kimmo Pölkki
Instagram: zanitel
Snapchat: zanitel

KOMPPIKSEN VARAAMINEN

Komppiksen tiloja voi varata järjestöjen toimintaan tai vaikkapa yksityistilaisuuksiin kuten syntymäpäiväjuhliin.

Varattavat tilat ovat aula sekä kahvio, jotka muodostavat yhdessä noin 250m2 kokoisen tilan, joka on jaettavissa sermillä erillisiksi tiloiksi. Tuoleja ja pöytiä näissä tiloissa on kohtuullisesti, mutta lisätuoleja saa tarvittaessa noin 50 henkilön tarpeisiin. Kahvion vieressä on tarjoilutiski sekä keittiö, jossa onnistuu kokkailut isommallekin porukalle. Lisäksi varattavissa on noin 30m2 kerhohuone sekä n. 80m2 pelihuone, jossa on pelikonsolit, lautapelit ja pingispöytä. Muut nuorisotilan pelit löytyvät aulasta ja kahviosta.

Käyttöehdot ja hakulomake löytyy täältä.
Varauskalenterin tilanteen voit tarkistaa täältä.