Nokipannukahvit

Savon Torilähetys järjestää nokipannukahvit Maaningan K-Marketin pihassa. Tervetuloa!

Jätekukon kiertävä lajitteluasema

Kiertävä lajitteluasema käy Maaningalla vielä syyskuussa – Lokakuusta huhtikuuhun kerätään vaarallisia jätteitä ja pieniä sähkölaitteita

Jätekukon kiertävä lajitteluasema käy K-market Maaningan pihalla 30.8. ja 13.9. ja 27.9. klo 15.30–17.30. Syyskuun jälkeen kiertävän lajitteluaseman käynnit Maaningalla jäävät tauolle. Talviaikaan jätekuormia vastaanotetaan Siilinjärven lajitteluasemalla osoitteessa Teollisuustie 5.

Kodin vaarallisia jätteitä ja pieniä sähkölaitteita Jätekukko kerää Maaningalla läpi talven. Vaarallisen jätteen keräysauto pysähtyy K-market Maaningan pihalla lokakuusta huhtikuuhun kerran kuussa. Loppuvuoden pysähdysajat ovat 25. lokakuuta, 22. marraskuuta ja 20. joulukuuta klo 15.30–17.30.

Kiertävälle lajitteluasemalle siivous- ja remonttijätettä sekä kodinkoneita
Kiertävä lajitteluasema vastaanottaa kodin vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita, puujätettä, metallia, rikkinäisiä huonekaluja ja rakennusjätettä. Kyytiin mahtuu enintään kolmen kuution kuormia. Kiertävällä lajitteluasemalla maksutapana on korttimaksu.

Kodin vaarallinen jäte vastaanotetaan maksutta
Vaarallisen jätteen ja pienten sähkölaitteiden keräysautoon kerätään maksutta kodeista esimerkiksi kovettumattomat maalit, puunsuoja-aineet, varoitusmerkein merkityt siivousaineet, energiansäästölamput, loisteputket, valosarjat, mikroaaltouunit, kahvinkeittimet, imurit ja sähköhammasharjat.

Maaningan kiertävä lajitteluasema
www.jatekukko.fi/maaninka

Lisätietoja
Teija Forsman
Jätekukko, logistiikkapäällikkö
p. 044 368 0173
teija.forsman@jatekukko.fi

Kuva: Jätekukko

Huiluuruppeemat

MAANINKA HUILUUT

PERJANTAI 7.7:

 

LAUANTAI 8.7 MAANINKATALO JA PUISTO KLO 11-16

SUNNUNTAI 9.7

Huiluuruppeemien kotiseuturetki

Huiluuruppeemien kotiseuturetki Pielavedelle

 

Perinteinen mutta 3 vuotta ”koronatauolla” ollut kotiseuturetki Pielavedelle. Mm Kirkkosaari ja ev. lut. kirkko & hautausmaa ym. Lähtö pe 7.7. klo 10,30 Itkosen bussilla Kirkon edestä. Järj. Maaninka-Seura. Tied. ja ilm. 0400 477 838/Hirsaho.

Korttelipesis

Kesän kunniaksi Siilinjärven Pesis järjestää yhdessä Uutis-Jousen kanssa korttelipesistä ympäri Siilinjärveä. Korttelipesis on suunnattu 6–12-vuotiaille lapsille. Tavoitteena on viedä harrastuskokeilua yhä lähemmäksi lapsiperheitä. Kokeilut ovat maksuttomia. Ne eivät vaadi sitoutumista tai ennakkoilmoittautumista.

 

Lisätietoa tästä linkistä

Suurtoripäivä Maaningan torilla

Suurtoripäivä

 

Maaningalle tulossa noin 20 kauppiasta!
Suurtoripäivä on isompi toripäivä kuin useimmilla paikkakunnilla toripäivät normaalisti, mutta pienemmät kuin markkinat. Siksipä me ollaankin koottu tämä meidän oma kauppiasporukka erilaisten tuotteiden myyjistä, että saadaan tarjottua teille mahdollisimman laaja ja monipuolinen kattaus.
Tervetuloa nauttimaan mukavasta toritunnelmasta

😊
Tutustu Suurtoripäiviin Facebook-sivullamme: https://www.facebook.com/Suurtoripaivat

Nokipannukahvit

Tervetuloa Nokipannukahveille. Kahvit järjestää Savon torilähetys Toivotuli.

Kaikkien perheiden ilta Käärmelahdessa 26.4. klo 17-19

Kaikkien perheiden ilta Käärmelahdessa 26.4. klo 17-19

 

Käärmelahden kyläyhdistys, Käärmelahden vanhempainyhdistys ja Kuopion perheentalo sekä Maaningan pitäjäraati järjestävät yhteistyössä Kaikkien Perheiden Illan Käärmelahdessa ke 26.4. klo 17-19.

Tapahtumapaikkana on Käärmelahden koulu ja piha-alue, Väänälänrannantie 1322, 71720 Käärmelahti.

Tapahtumassa on mukana eri seurojen/yhdistysten toimijoita ja illan aikana lapsiperheet pääsevät tutustumaan monipuolisesti erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin. Lapsi saa halutessaan leimapassin, johon voi kerätä leimoja eri toimintapisteiltä. Passin palauttaessaan lapsi saa pienen muiston illasta.

Tarjoamme iltapalaa 150 ensimmäiselle ja paljon infoa erilaisten seurojen toiminnasta.

Tule tutustumaan niin uusiin ihmisiin, kuin harrastusmahdollisuuksiin!
Tervetuloa!

Nokipannukahvit

Nokipannukahvit Maaningan K-marketin pihalla perjantaina 17.3. Tervetuloa!

Nokipannukahvit

Nokipannukahvit Maaningan K-marketin pihassa. Tilaisuuden järjestää Savon Torilähetys.

Tervetuloa!