Ilmoittautuminen kansalaisopiston lukuvuoden 2022-2023 kursseille alkaa pian

Ilmoittautuminen kansalaisopiston lukuvuoden 2022-2023 kursseille alkaa tiistaina 24.5.2021 klo 10 sekä netissä että Puistokartanon asiakaspalvelupisteessä. Tarjolla on lähes 2200 kurssia eri ainealueilta kaiken ikäisille, ja kursseille mahtuu reilusti yli 20 000 opiskelijaa. Myös Maaningalla on monipuolista kurssitarjontaa.

Jotkut suosituimmista kursseista saattavat täyttyä todella nopeasti. Jos näin käy niin aina voi ilmoittautua varalle.

Klikkaa linkkiä nähdäksesi kurssitarjonta: https://opistopalvelut.fi/kuopio/courses.php?l=fi

Maaningan länsialueelle ollaan suunnittelemassa uutta kyläyhdistystä

Maaningan länsialueen kyliin ollaan suunnittelemassa yhteistä kyläyhdistystä. Kyläyhdistykseen kuuluisi Leinolanlahden, Kurolanlahden, Pulkonkosken, Varpasmaan ja Petsamon kylät. Ensimmäiseksi kyläyhdistykselle tulisi keksiä nimi, jonka jälkeen yhdistys rekisteröitäisiin. Asiasta järjestetään avoin keskustelutilaisuus to 5.5.22. Keskustelutilaisuudessa on tarkoitus keskustella kyläyhdistyksen perustamisesta ja toiminnan suuntaviivoista. Esim. koulujen kenttien hyödyntäminen, kesä- ja talvitapahtumat, uimaranta, tikkakisat, mopomiitit, neulekerhot, kortti-illat, vierailevat tähdet: hyötykasviluennot, ruokakurssit, yrittäjäesittelyt, terveysluennot, vakuutusyhtiön, pankkien, marttojen tietoiskut. Yhdistyksen on mahdollista mm. hakea avustuksia toimintaansa.
Kenelle: alueen asukkaat, mökkiläiset, yrittäjät, eläkeläiset, lapset, aikuiset, nuoret ja vanhat
Aika: torstaina 5.5. klo 18
Paikka: Puoti ja kahvila Pulkko (Pulkonkoskentie 540, 71680 Pulkonkoski) 
Parhaalla nimiehdotuksella voittaa palkinnon! Ehdota kyläyhdistykselle nimeä ja osallistut kisaan. Palkinnon sponsoroi Puoti ja kahvila Pulkko. Nimiehdotuksia voi laittaa sähköpostitse: merjatolvanen4@gmail.com. Laitathan viestiin myös nimesi ja puhelinnumerosi.

Maaningan pitäjäraadin seuraavan kokouksen ajankohta

Maaningan pitäjäraadin seuraavan kokouksen ajankohta on ke 18.5.2022.

Pitäjäraadin sihteeri lähettää kokouksien asialistan viikkoa ennen kokousta raadin jäsenille, joten kokoukseen tulevat asiat tulee olla siihen mennessä sihteerin tiedossa.

(Ajankohta päivitetty 4.5. -> 18.5.2022)