Jaa:

Jätekukon kiertävä lajitteluasema

Kiertävä lajitteluasema käy Maaningalla vielä syyskuussa – Lokakuusta huhtikuuhun kerätään vaarallisia jätteitä ja pieniä sähkölaitteita

Jätekukon kiertävä lajitteluasema käy K-market Maaningan pihalla 30.8. ja 13.9. ja 27.9. klo 15.30–17.30. Syyskuun jälkeen kiertävän lajitteluaseman käynnit Maaningalla jäävät tauolle. Talviaikaan jätekuormia vastaanotetaan Siilinjärven lajitteluasemalla osoitteessa Teollisuustie 5.

Kodin vaarallisia jätteitä ja pieniä sähkölaitteita Jätekukko kerää Maaningalla läpi talven. Vaarallisen jätteen keräysauto pysähtyy K-market Maaningan pihalla lokakuusta huhtikuuhun kerran kuussa. Loppuvuoden pysähdysajat ovat 25. lokakuuta, 22. marraskuuta ja 20. joulukuuta klo 15.30–17.30.

Kiertävälle lajitteluasemalle siivous- ja remonttijätettä sekä kodinkoneita
Kiertävä lajitteluasema vastaanottaa kodin vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita, puujätettä, metallia, rikkinäisiä huonekaluja ja rakennusjätettä. Kyytiin mahtuu enintään kolmen kuution kuormia. Kiertävällä lajitteluasemalla maksutapana on korttimaksu.

Kodin vaarallinen jäte vastaanotetaan maksutta
Vaarallisen jätteen ja pienten sähkölaitteiden keräysautoon kerätään maksutta kodeista esimerkiksi kovettumattomat maalit, puunsuoja-aineet, varoitusmerkein merkityt siivousaineet, energiansäästölamput, loisteputket, valosarjat, mikroaaltouunit, kahvinkeittimet, imurit ja sähköhammasharjat.

Maaningan kiertävä lajitteluasema
www.jatekukko.fi/maaninka

Lisätietoja
Teija Forsman
Jätekukko, logistiikkapäällikkö
p. 044 368 0173
teija.forsman@jatekukko.fi

Kuva: Jätekukko